GRATIS VERZENDEN
Gratis vanaf € 300,- daaronder € 12,50
GROOT ASSORTIMENT
Meer dan 10.000 producten

Meest verkocht

Haakse slijpers

Haakse slijper kopen?


Wilt u graag een haakse slijper kopen? Daarvoor kunt u terecht bij Toolkampioen.nl!


Toolkampioen levert diverse professionele haakse slijpmachines. De merken die aangeboden worden zijn onder andere, Bosch, Hikoki (voorheen Hitachi), Makita, Metabo en Panasonic. De haakse slijpmachines verschillen natuurlijk in wattage, toe...

Haakse slijper kopen?


Wilt u graag een haakse slijper kopen? Daarvoor kunt u terecht bij Toolkampioen.nl!


Toolkampioen levert diverse professionele haakse slijpmachines. De merken die aangeboden worden zijn onder andere, Bosch, Hikoki (voorheen Hitachi), Makita, Metabo en Panasonic. De haakse slijpmachines verschillen natuurlijk in wattage, toerental, gewicht, schijfdiameter...

Wij nodigen u uit om een kijkje te nemen op onze website waar u hopelijk de haakse slijper kunt vinden naar uw gading. 

Er valt veel door ons te leveren, mocht er een product niet op onze website staan waar uw interesse naar uit gaat, schroom niet om contact met ons op te nemen (+31)50 3130910 of via de mail (info@strijker-bv.nl). Wij zoeken graag voor u uit of het product door ons leverbaar is waar u naar op zoek bent.
Heeft u vragen over een bepaald product of heeft u advies nodig? Wij geven u graag onze deskundige recommandatie, zodat u de juiste machine koopt en met een tevreden gevoel aan de slag kunt.
Wij hebben nauwe samenwerking met onze leveranciers. U bent dan ook altijd verzekerd van veilige en betrouwbare producten.
Daarom kunt u zorgeloos uw haakse slijper kopen bij Toolkampioen.nl!
Nogmaals, heeft u nog vragen of opmerkingen, schroom dan vooral niet om contact met ons op te nemen. Dat kan door te bellen (+31)50 3130910 of te mail (info@strijker-bv.nl).
Wij zijn u graag van dienst.

Meer

Haakse slijpers Er zijn 18 producten

per pagina
Toont 1 - 12 van de 18 items