GRATIS VERZENDEN
Gratis vanaf € 300,- daaronder € 12,50
GROOT ASSORTIMENT
Meer dan 10.000 producten

Meest verkocht

Handcirkelzagen


Wilt u een handcirkelzaag kopen?

800x800.jpg

Dit kunt u doen bij Toolkampioen.nl! Cirkelzagen worden ook wel radiaalzagen genoemd. Deze zagen bevatten een zaagblad in de vorm van een cirkel. Deze cirkel is van staal en getand aan de buitenkant. De tanden van het schaafblad of zaagschijf kunnen verschillende vormen hebben van grof tot fijn. De getande schi...


Wilt u een handcirkelzaag kopen?

800x800.jpg

Dit kunt u doen bij Toolkampioen.nl! Cirkelzagen worden ook wel radiaalzagen genoemd. Deze zagen bevatten een zaagblad in de vorm van een cirkel. Deze cirkel is van staal en getand aan de buitenkant. De tanden van het schaafblad of zaagschijf kunnen verschillende vormen hebben van grof tot fijn. De getande schijf wordt d.m.v. een motor aangedreven tot een zeer hoog toerental. Er zijn verschillende soorten cirkelzagen ontworpen en ontwikkelt in de afgelopen jaren.


Diverse toepassingen:


Naast verschillende toepassingen zijn er ook verschillende vormen van cirkelzagen. De vormgeving heeft meestal te maken met de diameter van het zaagblad. Gemiddeld is de diameter van het zaagblad ongeveer 25 centimeter. Er zijn echter ook veel grotere zaagbladen voor industriële cirkelzagen. De doorsnee van het zaagblad is belangrijk voor het bepalen van de maximale zaagdiepte. De straal van het zaagblad is namelijk de maximale zaagdiepte.


Handcirkelzaagmachine of afkortzaag?


Een afkortzaag is in feite ook een cirkelzaag. Deze variant van een cirkelzaag is specifiek bedoelt om latten, balken, planken en buizen door te zagen. Omdat deze zaag gebruikt wordt om deze materialen af te korten wordt deze zaag ook wel een afkortzaag of afkorter genoemd. De cirkelzaag is bij een afkortzaag gemonteerd aan een scharnierende arm die verticaal of horizontaal bewogen kan worden.

Welke merken handcirkelzagen voert Toolkampioen?

We hebben diverse professionele handcirkelzaagmachines in ons assortiment voor dagelijks gebruik op de bouwplaats. Makita en Metabo zijn de merken die wij in ons assortiment voeren. Alle machines zijn vanzelfsprekend ook te gebruiken door de geoefende doe-het-zelver voor een grote verbouwing. Alle handcirkelzagen zijn gemaakt van robuust en sterk materiaal en zijn allen goedgekeurd en getest volgens nen normen. Bestel nu uw handcirkelzaagmachine bij Toolkampioen.nl! Mocht u op zoek zijn naar een specifieke cirkelzaag maar is deze niet te vinden in onze webshop, schroom dan niet om met ons contact op te nemen (info@strijker-bv.nl, tel.050-3130910). Wij helpen u graag verder!

Meer

Handcirkelzagen Er is 1 product.

Toont 1 - 1 van 1 item